Támogatás igénylése

Óvodáztatási és beiskoláztatási támogatás nyújtásáról döntött a képviselő testület 2018. szeptember 24-i ülésén

 Óvodáztatási és beiskoláztatási támogatás

 

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Csákánydoroszló Község Önkormányzatának képviselő testülete legutóbbi ülésén úgy döntött, hogy tanévkezdési támogatással kíván segítséget nyújtani a csákánydoroszlói családoknak

Támogatást kínál azoknak az óvodába járó, általános iskolában és középiskolában tanuló gyerekek részére, akinek családjában az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének négy és félszeresét (128.250,- Ft), egyedülálló és egyedül élő esetében az ötszörösét (142.500,- Ft). A támogatást évente egy alkalommal, ebben az évben 2018. október 30. napjáig igényelhető. Az óvodáztatási támogatás mértéke 5000 Ft/gyermek, a beiskolázatási támogatás mértéke 15.000 Ft/gyermek. A kérelem letölthető, illetve személyesen átvehető a Polgármesteri hivatalban.

A kérelemhez csatolni kell: a benyújtást megelőző 1 havi nettó jövedelemről szóló jövedelemigazolást vagy nyugdíjszelvényt illetve az óvodai, iskolai köznevelési jogviszony igazolását (óvoda, iskola adja ki)

A kérelem dokumentum ITT tölthető le.