Elérhetőségek

Csákánydoroszló

Cím: 9919 Csákánydoroszló,
Fő utca 39.
Telefon: +36/94/542-002
E-mail: csakanydoroszlo@csakanydoroszlo.hu
Hivatal...


Óvodai és beiskoláztatási támogatás

2019.07.24.

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy Csákánydoroszló Község Önkormányzatának képviselő testülete ismét tanévkezdési támogatással kíván segítséget nyújtani a csákánydoroszlói családoknak.

Támogatást kínál azoknak az óvodába járó, általános iskolában és középiskolában tanuló gyerekek részére, akinek családjában az egy főre jutó havi nettó jövedelem nem haladja meg az öregségi nyugdíj mindenkori legkisebb összegének négy és félszeresét (128.250,- Ft), egyedülálló és egyedül élő esetében az ötszörösét (142.500,- Ft). A támogatást évente egy alkalommal, ebben az évben 2019. augusztus 10-től 2019. szeptember 30. napjáig igényelhető. Az óvodáztatási támogatás mértéke 5000,- Ft/gyermek, a beiskolázatási támogatás mértéke 15.000,- Ft/gyermek. A kérelem: letölthető Csákánydoroszló honlapjáról, illetve személyesen átvehető a Polgármesteri hivatalban, valamint augusztusi újságunk melléklete is lesz.

A kérelemhez csatolni kell: a benyújtást megelőző 1 havi nettó jövedelemről szóló jövedelemigazolást vagy nyugdíjszelvényt illetve az óvodai, iskolai köznevelési jogviszony igazolását – kivéve a Csaba József Általános Iskola tanulóit, részükre az igazolást az önkormányzat szerzi be - (óvoda, iskola adja ki).


Csatolt fájl(ok)


Vissza az előző oldalra!
Csákánydoroszló - Magyar